Annons

Annons

Zapp, zapp, eller tur att jag bottnade med en glass

Vi roar oss.

Vi roar oss.

Måste det göra ont när knoppar brister?

Måste det göra ont när knoppar brister?

Även på det bästa all inclusive hotell för cancerpatienter kan det hända att man får dela rum med någon. Det gör mig inte det minsta. Annars hade jag inte sett på Barnkanalen, ett på utrikiska, mattävlingsprogram där det gällde att skapa tre rätter, jag är så glad att jag precis smällt i mig en glass i vårsolen, så fort att den aldrig hann smälta, en svensk familjedokumentär och lite annat smått och gott.

Annons

Vissa program tyckte min sänggranne mer om, som de på Barnkanalen.  Har man kommit först in på rummet har man första tjing på tv-kontrollen. Och det hade grannen.

Bästa sjuksköterskan I fick jag också dela med min sänggranne. I förra veckan, efter min röntgen, tog hon fram måttbandet.

I, inte sänggrannen.

Sen drog hon ut min krånglande picc-line tre centimeter utanför kroppen för att visa att det är hon som bestämmer. I dag visade det sig att det inte hade hjälpt. Inget backflöde, det betyder att efter koksaltinsprutning ska det komma ut blod i sprutan. Icke. Eter konsultation med doktor G var det okej att ge dropp ändå.

Det är ju tur att det bara finns en kanal att välja på, i motsatts till tv-n . Tänk vilket zappande det kunde bli annars.

 

 

 

 

 

LÄS OCKSÅ

(32)

AnnonsSenaste från Hemmets