Annons

Annons

Som en bebis eller seriefigur?

– Åh, håret växer ju uppåt, som på en bebis säger sambon Hasse.

Vi har inga barn ihop, så jag vet inte riktigt var hans preferenser kommer ifrån, men bebisar har han förstås träffat.

Själv tycker jag att ”frisyren” som står på tillväxt mer liknar seriefiguren Mike Nomads. Han var alltid med i Agent X9 som jag flitigt konsumerade i min yngre ungdom. Han, Mike alltså, var en riktig tuffing och fick dras med en journalist vid namn Steve Roper. Själv dras jag med både mig själv som journalist och något som mer och mer börjar likna Mike Nomads frisyr. Vilken kombination, allt i ett. Fast så särskilt tuff är jag inte.

Men fortsätter det så här är det bara att smörja in den blivande tuppkammen med lite fett så är punkmorsan redo. Fast det närmaste punkrock jag har kommit är The Nomads, som jag såg i London när Jesus gick i kortbyxor. Ett svenskt band som ska ha tagit sitt namn efter Mike Nomad…

Tänk, ibland är både världen och kalufsen liten.  

Annons
Viloläge med liten kalufs. Om ni vill veta hur Mike Nomad ser ut får ni googla, jag värnar upphovsrätten.

Viloläge med liten kalufs. Om ni vill veta hur Mike Nomad ser ut får ni googla, jag värnar upphovsrätten. Och missa inte hur väl BH-bandet matchar ”strumpan” över min picc-line.

LÄS OCKSÅ

(43)

AnnonsSenaste från Hemmets