Annons

Annons

Om konsten att klättra upp ur en stor grop

IMG_0464

Jodå, jag lever. Men det där med att ramla ner i varggropen hade jag inte räknat med. Helt plötsligt tog det stopp. All ork försvann och jag kände mig bara tom på det mesta, utom oro och ledsamhet. Det fanns det gott om.  En inte helt ovanlig reaktion lugnade onkologen. Jag som trodde att allt skulle bli som vanligt efter de ”värsta” behandlingarna. Nej, samma människa kommer jag inte att bli. Det har jag onkologens ord på.

Annons

När jag tänker tillbaka på sommaren som gick inser jag att det var något som skavde. Som en liten sten som åkte fram och tillbaka i skon. Den fanns där hela tiden, men ibland låg den så till att den inte kändes lika mycket. Jag skulle förstås ha tagit av mig skon och skakat ur den där lilla stenen. Innan den skavt hål på huden. Men nu hoppas jag att såret är läkt, även om det lämnar efter sig ett ärr som en ständig påminnelse.

 

 

LÄS OCKSÅ

(62)

AnnonsSenaste från Hemmets