Annons

Annons

Nej, det är inte hatten av – ännu

Dagen S som i Slut på Sjukskrivning har kommit. Och gått. Sedan en liten vecka. Den där fenomenala flexibla sjukskrivningen som har inneburit att jag har kunnat jobba så mycket, eller lite, som jag orkat.

Annons

Tack för den möjligheten! Jag hoppas så att det projektet här i Västra Götalandsregionen blir permanent. Och inte bara för cancerpatienter.

Nu är det full fart på jobbet igen, och även om jag inte är helt hundra, så känns det okej. Men det är nya system och rutiner som jag inte är hemma i som tar tankekraft. Inte för att hjärnan har gått på högvarv det senaste halvåret…

Men vi ska väl komma ikapp så småningom.

Nu återstår sprutor med Herceptin var tredje vecka resten av året. Och hjärtkoll igen. Och lite annat smått och gott. Men hur skönt är det inte att slippa picc-linen i armen. Och duschmössan till den samma. Armen alltså. Håret kan man nästan se hur det växer, så fort går det.

Nåja, ett frisörbesök lär dröja, men jag lyfter ändå på hatten. Solhatten. Åtminstone en liten stund. Man får skydda det lilla man har.

IMG_4458

LÄS OCKSÅ

(64)

AnnonsSenaste från Hemmets