Annons

Annons

Muminmamman och vårstädningen

Ett axplock ur en kvinnas handväska.

Ett axplock ur en kvinnas handväska.

Dottern E undrade om jag inte riskerade att bli sned i ryggen med bara ett bröst. Det var innan jag fick silikoninlägget som jag så behändigt stoppar in i BH-n. Bara en sån sak, att bli med silikontutte i mogen ålder. Fast så särskilt bekvämt är det ändå inte. Nu tror jag att det är större risk att bli på sniskan på grund av allt innehåll i handväskan. Då tänker jag inte på handspriten i fickformat. Här finns det mesta: febertermometer, tabletter mot illamående, tabletter mot arg mage, Alvedon, inhalator, hudtejp, plånbok, pass, mynt, lite pigga upp-kosmetik… kort sagt är jag rustad för det mesta. Precis som Muminmamman

Annons

Det kan inte vara riktigt friskt  att bära omkring på så mycket saker?

 

 

LÄS OCKSÅ

(35)

AnnonsSenaste från Hemmets