Annons

Annons

En snedseglare på kryss

Jamen, visst är det käckt med fylliga korsordsbilagor, dessutom lätta att riva ur och ta med sig på resan. Jag vet folk som sparar en hel hög inför semestern. Själv kryssar jag lite på mitt ”hotellrum”, onkologmottagningen. Med en fantastisk personal som frågar  ”Vill du ha någon varm eller kall dryck?”  ”En filt?”  ” Ska jag höja under huvudet?” Bästa sköterskan I frågar alltid det. Tack, det är bra, jag nöjer mig med påsarna i droppställningen. (I min rygga ligger en flaska nyponsoppa som jag tagit med hemifrån, jag vill inte belasta sjukvården mer än jag gör…)

Annons

Men korsordskonstruktörer kan verkligen vara en belastning.

Tills jag lär känna dem och deras stil.

Tänk att det ska vara så svårt att sudda bläck. Ska jag gå över till blyerts?

 

Nej, jag började inte med det lätta krysset. Annars hade det kanske varit bra för självförtroendet.

Nej, jag började inte med det lätta krysset. Annars hade det kanske varit bra för självförtroendet.

 

 

 

LÄS OCKSÅ

(17)

AnnonsSenaste från Hemmets