Annons

Annons

Du! Ja, just du, som är nyfiken som jag. Som inte visste så mycket…

Hej!
Så här började det. Skriver du dagbok? Svaret har blivit nej, det gör jag inte, några minnesanteckningar har jag gjort, men det mesta finns i huvudet. Nu har jag plockat fram de där anteckningarna som bara finns i huvudet och präntat ner dem här. Det börjar med kallelsen till Bröstmottagningen, den där gången när jag trodde att bilderna från mammografin blivit suddiga och måste tas om.  Så suddiga var de inte, det enda som störde på bilderna var en tumör.

Annons

Det är inte så dumt att skriva dagbok i alla fall. Den här bloggen är mitt sätt att sätta ord på tankar och skeenden. Eller något sånt. Terapi kanske.
Hoppas att du också kan hitta något matnyttigt!
Vill du kontakta mig kan du göra det på [email protected]

LÄS OCKSÅ

(0)

Annons


  • Lycka till med din nya blogg!


Senaste från Hemmets