Annons

Annons

Då kör vi igen

Den 12 januari är det dags för omgång två. Jag får ligga på samma ensamrum, och med samma underbara I som håller i behandlingen. Jag hade tänkt att börja jobba den här veckan, men inser för var dag som går att nej, jag ska vila lite till. Kroppen säger ifrån och det är bara att lyssna på den. Dagen började med ett besök hos sjukhustandläkaren. Bara en sån sak, att få en remiss dit för att kolla så att det inte ligger några infektioner och lurar i munnen. Lungorna är också kollade, i samband med att jag fick min piccline. En säkerhetsåtgärd för att kolla så att slangen ligger rätt. Och hade den här rökaren haft några andra förändringar hade de väl hojtat?

Annons

Bilden är utsikten från min säng. Någon har frågat om jag kan ta cytostatikan hemma på egen hand. Nej, jag skule inte tro det. Här är det skyddskläder på för personalen, själv måste jag spola toaletten två gånger med stängt lock de närmaste dagarna. Så nej, det är inte hallonsaft som blandas till. 

LÄS OCKSÅ

(0)

AnnonsSenaste från Hemmets