Annons

Annons

Bland kockar och filmer

Lyckliga jag som har ett jobb att gå till. Eftersom jag har en flexibel sjukskrivning, kan jag jobba så mycket som jag själv orkar. Ingen dröm för en arbetsgivare, men bra för oss som är sjuka. Här kan du läsa mer om hur den funkar:
http://bohuslaningen.se/nyheter/uddevalla/1.4677135-for-madeleine-betyder-flextiden-allt
På fredagen var det dags för tredje behandlingen. Så först till onkologen på morgonen, cytostatikan hade inte kommit så jag fick vänta en stund. Jag trodde allt låg färdigt i påsar i ett kylskåp, men I berättar att apotekspersonal sitter i glasburar med skyddskläder på och blandar till unika påsar till varje patient. Efter behandlingen går jag till jobbet, skriver klart en artikel, sedan lunch och iväg till nästa jobb. Jag ska göra ett personporträtt på en stjärnkock, han har även skrivit en matbok för cancerpatienetr tillsammans med två onkologer. Ödets ironi kan tyckas, men i dag är det inte boken det ska handla om. 
Känner att jag kanske tog i lite väl mycket. Efter intervjun åker jag hem och vilar. Texten ska lämnas på måndagen, så det blir väl någon ro med det.
På lördagen är det dags för den traditonella resan till Göteborgs filmfestival. Bestämmer mig på morgonen för att följa med. Det blir en rolig dag med vänner, även om jag lämnar sista filmen en halvtimme innan slutet. Då är jag lite illamående och trött, och tar frisk luft i stället.

Annons

Efteråt tar jag och H tåget hem och det blir soffläge!

LÄS OCKSÅ

(0)

AnnonsSenaste från Hemmets