Annons

Annons

Muminmamman och vårstädningen

Ett axplock ur en kvinnas handväska.

Ett axplock ur en kvinnas handväska.

Dottern E undrade om jag inte riskerade att bli sned i ryggen med bara ett bröst. Det var innan jag fick silikoninlägget som jag så behändigt stoppar in i BH-n. Bara en sån sak, att bli med silikontutte i mogen ålder. Fast så särskilt bekvämt är det ändå inte. Nu tror jag att det är större risk att bli på sniskan på grund av allt innehåll i handväskan. Då tänker jag inte på handspriten i fickformat. Här finns det mesta: febertermometer, tabletter mot illamående, tabletter mot arg mage, Alvedon, inhalator, hudtejp, plånbok, pass, mynt, lite pigga upp-kosmetik… kort sagt är jag rustad för det mesta. Precis som Muminmamman

Det kan inte vara riktigt friskt  att bära omkring på så mycket saker?

 

 

LÄS OCKSÅ

(35)

AnnonsSenaste från Hemmets